Avcılar Yol Yardım 

Avcılar Yol Yardım 

Avcılar Yol Yardım 

Avcılar Oto Çekici

Merhaba Avcılar Oto Çekici Yol Yarıdm Hizmeti Olarak Sizlere Sağlıklı Günler Dileriz.

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Bölgesinde 13 Yıldır Hizmet Vermekteyiz 

Avcılar Tüm Mahallerine Adresine Hakim Çalışma Arkadaşlarımız İle Sizlere 7/24 Hizmet Vermekteyiz.

Geniş Araç Filomuz İle Sizlere En Yakın Oto Çekici Yol Yardım Aracımız 15 Dakika İçinde Sizlere Çözüm Olmak İçin Yanınıza Gelsin

Bizlere  0543 225 47 63 Numaralı Telefonumuzdan Bize Ulaşabilir Konum Gönderip Fiyat Teklifi Alabilirsiz


Avcılar Yol Yardım


Avcılar yol yardım ile yolda kalmanız durumunda profesyonel bir destek alabilirsiniz.  Yol yardımı, yol kenarında mahsur kalan sürücülere yardımcı olan bir hizmettir. Çekme, yakıt dağıtımı, akü takviyesi vb. dahil birçok çekme hizmeti bu hizmeti sunar.


Yol yardımının sürücülere sunabileceği birçok hizmet vardır. Çekiciler genellikle yol kenarındaki çeşitli sorunların üstesinden gelmek için araçlarla donatılmıştır. Bu hizmetler çekici şirkete göre değişir, bu nedenle aşağıdaki sorunlardan herhangi birine ihtiyacınız olduğunda servis sağlayıcınızla iletişime geçtiğinizden emin olun.

Avcılar Yol Yardımı Size Neler Sunar?


Avcılar yol yardımının sunduğu hizmetler aşağıdaki gibidir.

Yakıt Teslimatı


Arabanızın benzini biterse ve otoyolda mahsur kalırsanız, size en yakın benzin istasyonuna gitmenize yetecek kadar yakıt getirebilirler.

Oto Çekici


Aracınız arızalandı ve kullanılamıyorsa bir çekici aracınızı en yakın tamirciye götürmektedir. Bu hizmetyol yardım teminatı fiyatına dahil edilebilmektedir.

Akü


Arabanızın aküsü bitmişse, çekici sağlayıcılar yola geri dönebilmeniz için size hızlı bir başlangıç ​​sağlayabilmektedir.

Kilitleme Hizmeti


Otomatik kilitlenmeler herkesin başına gelebilmektedir. Ayrıca rahatsız edicidirler. Arabanızın dışında, bilmediğiniz bir yerde kilitli kalırsanız veya dışarısı karanlıksa, kendinizi güvensiz hissetmek kolaydır. Anahtarlarınızı arabanızın içinde kilitlediyseniz, bir çekme hizmeti sağlayıcısı aracınıza geri dönmenize yardımcı olabilmektedir. Sizi tekrar yola çıkarmak için kilitleme araçları olan birini gönderecekler.

Patlak Lastik Değişimi


Lastiğiniz patlarsa, acil yol yardım hizmetleri tekrar hareket etmenize yardımcı olabilmektedir. Patlak lastiğinizi değiştirebilir veya yama yapabilir ve eski haline getirmek için bir hava hortumu kullanabilmektedir. Yerinde tamir edemezlerse, tamir etmesi için sizi bir oto tamirhanesine çekebilmektedir.

Vinçle Kaldırma Hizmeti


Arabanız çamura veya kara saplanırsa, bir çekici şirketi onu bir vinçle çekebilmektedir. Bu hizmet, yol yardım ücretine dahil edilebilir, ancak bu hizmete ihtiyacınız olup olmadığını önceden kontrol edin.

Profesyonel Avcılar Yol Yardımı


Profesyonel ve kaliteli bir şekilde yol yardım hizmeti almak için doğru adrestesiniz. Bizimle iletişime geçerek bu konuda bilgi alabilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Avcılar yol yardımı hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi için hemen harekete geçebilirsiniz.

Motorsiklet,Tekne,Kamyonet,Otomobil,İş makinası,Forklift,Ağır Ticari Çekici Hizmeti Vermekteyiz.

whatsapp ikonu
whatsapp ikonu