Bahçeşehir Oto Kurtarıcı

Bahçeşehir Oto Kurtarıcı

Bahçeşehir Oto Kurtarıcı

Bahçeşehir Oto Çekici

Merhaba Bahçeşehir Oto Çekici Yol Yarıdm Hizmeti Olarak Sizlere Sağlıklı Günler Dileriz.

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir Bölgesinde 13 Yıldır Hizmet Vermekteyiz 

Bahçeşehir Tüm Mahallerine Adresine Hakim Çalışma Arkadaşlarımız İle Sizlere 7/24 Hizmet Vermekteyiz.

Geniş Araç Filomuz İle Sizlere En Yakın Oto Çekici Yol Yardım Aracımız 15 Dakika İçinde Sizlere Çözüm Olmak İçin Yanınıza Gelsin

Bizlere  0543 225 47 63 Numaralı Telefonumuzdan Bize Ulaşabilir Konum Gönderip Fiyat Teklifi Alabilirsiz

Bahçeşehir Oto Kurtarıcı


Bahçeşehir oto kurtarıcı ile arızalanan ya da kaza yapan aracınızın kurtarılmasını sağlamaktadır.
Ciddi yol kazaları, araçların devrilmesinin yaygın nedenleridir. Devrilmelerin ciddi yaralanmalara yol açabileceğini söylemeye gerek yok. Sorumsuz sürücülerin neden olduğu trafik kazalarının sonuçlarını kabul etmek acı verici olsa da, önlem almak ve trafik kazalarını önlemek önemlidir.


Devrilmiş bir araç, pek çok bariz nedenden dolayı derhal kaldırılması gerekmektedir. Saatlerce sıkışan trafik, bir kazadan sonra yolu temizlemenin önemli olmasının nedenlerinden biridir. Devrilmiş bir aracı herhangi bir ek rahatsızlığa neden olmadan kaldırması gerektiğinde çekiciler devreye girmektedir. Hasarlı bir aracı yoldan güvenli bir şekilde çıkarmak için profesyonel bir çekici hizmetinin kullanılmasının nedenlerinden bazıları şunlardır:


Bahçeşehir Oto Kurtarıcı Tercih Etmenizin Nedenleri


Çok çeşitli kurtarma ve taşıma işlerini gerçekleştirmek için kullanılan birçok çekici türü vardır. Devrilmiş bir aracın kaldırılması söz konusu olduğunda, işi yapmak için kullanılabilecek birkaç türde kamyon ve ekipman vardır. Örneğin, bomlu vinçle donatılmış ağır hizmet tipi çekiciler, bir arabayı bentlerden ve hendeklerden kurtarabilir. Ayarlanabilir bom, bir çekici operatörünün karmaşık bir noktada sıkışmış araca ulaşmasına yardımcı olabilir.


Kanca ve zincir kullanımı, bozulan arabaları kurtarmak için kullanılan geleneksel yöntemlerden biridir. Ancak bu yöntem hasara yol açabileceği için sıklıkla kullanılmamaktadır. Devrilmiş bir arabayı hareket ettirmenin büyük bir sorun haline geldiği durumlarda, tek uygulanabilir çözüm olarak kanca ve zincir yöntemi kullanılabilir.
Ağır cisimlerin taşınması veya kaldırılması söz konusu olduğunda özel ekipman ve çekicilerin kullanılması kaçınılmaz hale gelmektedir. Devrilmiş bir araba ağır ve taşınması zor bir nesne olacaktır. Çekiciler, hasarlı bir aracı güvenli bir şekilde hareket ettirme ve kurtarma gücüne sahiptir. Bu tür ağır işler için üretilmemiş bir araçla bir arabayı kurtarmaya çalışmak riskli olacaktır. Çekicilerin hidrolik sistemleri, bir arabayı kaldırmak ve hareket ettirmek için gereken inanılmaz gücü sağlar. Bu nedenle, bir araba devrilme kazasını temizlemek için hemen profesyonel bir çekici şirketini aramanız önerilir.

Profesyonel Bahçeşehir Oto Kurtarıcı


Araçlar gibi ağır nesneleri taşımak veya taşımak için her zaman güvenilir bir çekici şirketini aramanız önerilir. Devrilmiş bir arabayı hareket ettirmeniz gerekirse, yakındaki bir çekici şirketiyle iletişime geçin.

Bahçeşehir Oto Kurtarıcı


Bahçeşehir oto kurtarıcı,   yolda kalan aracınızın kurtarılmasını   sağlayan bir hizmettir.  Oto kurtarıcı,nın   bir sürücüye yardımcı olmasının birçok nedeni vardır. Sağladığı faydalar ile dikkat çeken oto kurtarıcı,nın   genel avantajlarından aşağıdaki gibi bahsedebiliriz.

Motorsiklet,Tekne,Kamyonet,Otomobil,İş makinası,Forklift,Ağır Ticari Çekici Hizmeti Vermekteyiz.

 

whatsapp ikonu
whatsapp ikonu