Hadımköy Çekici

Hadımköy Çekici


Hadımköy Çekici


Dört tip çekici vardır ve seçiminiz ihtiyaçlarınıza bağlı olacaktır. Her çekici çeşidinin özel bir kullanımı ve amacı vardır.
Açık Kasa Çekiciler
Düz yataklı çekiciler en çok kullanılan çekici araçlardır. Uzun, boş bir yatağa ve düz bir tavana sahiptirler. Düz yatak, bir hidrolik sistem aracılığıyla yukarı ve aşağı hareket eder. Dağıtılması kolaydır ve bu yaygın olarak kullanılmasını sağlar. Çekme ihtiyacı olan bir araç rampadan yukarı hareket edebilir veya yukarı çekilebilir. Yolda herhangi bir sorun yaşayan araçları taşımak için bu çekicileri tercih edin.
Entegre Çekiciler
Entegre çekiciler en iyi şekilde ağır hizmet tipi çekme için tasarlanmıştır. Çekme kolu, kamyon gövdesine daha fazla gömülü olacak şekilde ve geliştirilmiş güç ve stabilite sağlayan ek akslarla tasarlanmış olan bu kamyonlar, hareket halindeki otobüsler, inşaat araçları ve büyük kuleler için idealdir. Entegre çekiciler aynı zamanda Self-Loader, Snatcher, Quick Pick ve Repo Truck olarak da bilinir.
Kanca Ve Zincir Çekiciler
Bu çekiciler her türlü aracı taşımak içindir. Geçmişte yaygın olarak kullanılmasına rağmen, Kancalı ve Zincirli çekiciler, çekilen araca çok fazla baskı uyguladıkları için artık yaygın değildir. Zincir ayrıca aracı çizebilir ve hasar verebilir. Bu tür bir çekici, yalnızca parçaları kurtarmak için enkaz halindeki arabaları taşımak için önerilir.
Tekerlek Kaldırıcı Çekiciler
Bu tür çekiciler, kancalı ve zincirli çekicilere biraz benzer. Aradaki fark, kanca ve zincir yerine metal bir boyunduruk kullanmaları ve böylece çekilen araca zarar verme riskini azaltmalarıdır. Ancak bu ucuz çekiciler, düz yataklı çekiciler kadar güvenli değildir.

Profesyonel Hadımköy Çekici Hizmetleri


Profesyonel ve kaliteli bir şekilde çekici hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sizin için en uygun ve en kaliteli çekici hizmetlerini sunuyoruz. Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçerek hizmetlerimiz ile ilgili bilgi almak olacaktır.

Motorsiklet taşıyıcı ,Tekne taşıyıcı ,Kamyonet,Kamyon Çekici, Otomobil Çekici, İş makinası Taşıyıcı ,Forklift Taşıyıcı,Ağır Ticari Çekici Hizmeti Vermekteyiz.

Şehir içi Şehirler Arası Araç Transferimiz Vardır.

Buyukcekmececekici@gmail.com

0543 225 47 63

0536 400 47 63

0212 909 92 60

Motorsiklet,Tekne,Kamyonet,Otomobil,İş makinası,Forklift,Ağır Ticari 

Çekici Hizmeti Vermekteyiz.

whatsapp ikonu
whatsapp ikonu